OnzeSchool

Directie

Sinds 1 augustus 2020 zijn wij, Sanne Westland en Anneloes Vroegindeweij samen directeur van deze prachtige school in Bussum. Hiervoor werkten wij al meerdere jaren samen op de Gooilandschool als teamleider/intern begeleider. We werken allebei vier dagen en samen zijn we verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de school.

Voor de komende jaren hebben we samen met het bestuur ambitieuze doelen geformuleerd, die ook in ons schoolplan staan. Wij willen dat de Gooilandschool een aantrekkelijke school is en blijft voor leerlingen, ouders en onderwijsprofessionals. We willen een innovatieve school zijn, waar kwaliteitsverbetering vanzelfsprekend is, mooie tradities worden gekoesterd en waar iedereen met plezier werkt, helpt, leert en speelt. Van samenwerken naar samen leren en leren van elkaar. Dit sluit aan bij de fase van ontwikkeling waarin we als team zitten en de professionele cultuur die we met elkaar nastreven.

En het allerleukste van directeur zijn op de Gooilandschool is en blijft de aanwezigheid en het contact met de kinderen. Elke dag is anders en elke dag weer worden wij ontzettend blij van al die kinderen die voorbij komen. De nieuwsgierigheid, de vragen, de initiatieven, de leerprocessen, de flexibiliteit, de puurheid, het plezier en alle strubbelingen, dat maakt ons werk niet alleen heel leuk en uitdagend, maar ook heel waardevol.